Hátimotor Hátimotor Motoros sárkány Kezdőlap Merevszárnyú UL Forgószárnyú UL Műrepülés Videók Galéria

Version francaise Versiunea în româneste
 
Repterek

Gyúró reptér


Mire ezek a sorok megjelennek, már túl leszünk a május elsején reptérnyitónak szánt szinkronrepülő versenyen, amivel egy időben és részben ugyanott motoros ernyős találkozó is készül. Erről a forradalmian ökumenikus eseményről persze részletesen beszámolunk a júniusi duplának tervezett számban, addig is néhány szó a placcról:

A tél folyamán többször is előfordult, hogy a motoros ernyőzést kipróbálni fellelkesült fogyasztók percenként zargattak suttyofonomon, hogy: most már egy falu szélén vagyunk, két út áll előttünk, melyiken induljunk? Már-már ott tartottam, hogy azt mondom: aki nem képes magától odatalálni Gyúró repterére, talán ne is erőltesse a repülést, van más, intellektuálisan sokkal kevésbé megerőltető szabadidős tevékenység, stb.… Az ő utólagos idegesítésük kedvéért van itt a térkép. A reptér koordinátái egyébként:
N 47°23.587’ E 18°45.397’
A budaörsi reptérről szélcsendben 7 perc alatt lehet odaérni Cessnával, 15 perc alatt motoros sárkánnyal, az M7-en és a pusztazámori lehajtón keresztül 17 perc a rekord személygépkocsival.
A felső kép 2003-ban készült. Az alsó kettő idén április 17-én. Ha valaki úgy érzi, hogy ott a helye, keresse Fejes Attila, „Fejcsit”.
A reptér 2003-ban
... és 2005. április 17.-én


 
Belépés
   

Kapcsolódó linkek
   

Hír értékelése
   

Parancsok
   

Kapcsolódó rovatok

Repterek

Tartalomkezelő rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.03 másodperc